Online Store Theme Logo

 • 2890 Tata, Agostyáni út 81.
 • +36 34/382-655
 • info@kemobil.hu
 • Pályázatok

  SAJTÓKÖZLEMÉNY
  KOMPLEX FEJLESZTÉS A KEMOBIL Kft.-NÉL
  A Kemobil Vegyipari Termelő és Értékesítő Kft. 26,18 millió forint uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Komplex vállalati technológiai fejlesztése mikro-, kis- és középvállalkozások számára” tárgyú pályázati kiírásán. Az 52,36 millió forint összköltségvetést meghaladó beruházásból a cég kapacitást növelő technológiai fejlesztést hajtott végre.
  A Kemobil Kft. 1952-ben alakult Tata telephelyű vállalat. Jogelődje a Faipari KTSZ, melynek profilja 1973-tól vegyipari résszel bővült. 1989-től a faipari részleg kivált, és a vegyipari részleg indult fejlődésnek. 2004-től a Polarkem Kft. beolvadt így a vegyipar mellett a mosószer és kozmetikai profil is megjelent tevékenységi körükben. A Kemobil Kft. jelenleg ipari és háztartás vegyi anyagok gyártásával, kiszerelésével, csomagolásával és értékesítésével foglalkozik. A termékek fejlesztése az elmúlt időszakban elmaradt és szükségszerűvé vált a receptúrák, és a gyártás korszerűsítése.
  A projekt eredményeként, új gyártógép beszerzésével és a gyártócsarnok átalakításával, felújításával jobb minőségű termékek gyártására nyílt lehetőség, és a gyártás gazdaságosabbá vált. Ezáltal a cég versenyképessége folyamatosan javul.