CORIN D-100 EXTRA

743 Ft Bruttó

Szuszpenzióban tartja a hűtővizekben jelenlévő szilárd szennyeződéseket, megakadályozza a szuszpendált anyagok agglomerációját, gátolva azok kiülepedését. A vegyszer eltávolítja a hőcserélők és kondenzátorok felületéről a lerakódásokat, amelyek csökkentik a hőátadást és a lerakódás alatti korrózióhoz vezetnek. Diszpergáló és lerakósgátló vegyszer.

Cikkszám: 54015   Kategóriák: , ,
Leírás

A CORIN D-100 EXTRA különleges felépítésű poliglikol, poliakrilát-poliglikol diszpergáló anyagot tartalmazó ionos diszpergáló és lerakódásgátló vegyszer. A Corin D-100 extra szuszpenzióban tartja a hűtővizekben jelenlévő szilárd szennyeződéseket, megakadályozza a szuszpendált anyagok agglomerációját, gátolva azok kiülepedését. A vegyszer eltávolítja a hőcserélők és kondenzátorok felületéről a lerakódásokat, amelyek csökkentik a hőátadást és a lerakódás alatti korrózióhoz vezetnek. A Corin D-100 extra előnyösen használható baktériumok által képzett nyálka kiülepedésének megakadályozására.

A Corin D-100 extra diszpergálószer szekvesztráló hatásával szinergetikusan növeli a Corin korróziós és kövesedést gátló inhibitorok hatékonyságát. Corin biocidokat kombináló vízkezelési programmal hűtővízkörök optimális, hatékony vízkezelése valósítható meg.

Kiszerelés: Lédig kiszerelés, megegyezés szerint, telepheli átvétellel. További információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon!

Ár:     585 Ft/kg

Árajánlat kérése

Kapcsolat (1)