Brigéciol 2000

1 283 Ft201 930 Ft Bruttó

Vízes alapú zsírtalanító és tisztítószer.

Törlés

Leírás

Előnyösen alkalmazható gépjárművek, erőgépek, motor- és alvázak tisztítására, mezőgazdasági gépek tisztítására, valamint megmunkálási műveletek során a részegységek zsírtalanítására.

Használható minden festetlen tárgy és berendezés tisztítására, ahol olajos-zsíros-sáros iszapok és lerakódások, valamint korom és égéstermékek maradékainak együttes, vagy külön-külön történő eltávolítása a feladat. Előnyösen alkalmazható védőolajjal kezelt lemezek feldolgozás előtti zsírtalanítására.

A BRIGÉCIOL 2000-et szórópisztollyal, mártással, ecseteléssel juttassuk a tisztítandó felületre olyan mennyiségben, hogy a szennyeződés átitatódjon, majd 10-15 perc várakozás után a szennyeződést vízsugárral történő lemosással távolítsuk el. Kevésbé szennyezett felületek eltávolításánál a tisztítószer felvitel előtt hígítható vízzel. Kiszerelés: 1 L; 5 L; 10 L; 20 L; 60 L; 200 L; Lédig kiszerelés is lehetséges megegyezés szerint, telepheli átvétellel. További információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon!

Minimális rendelési mennyiség:

  • 1L: 10 db (1 karton)
  • 5L: 4 db (1 karton)
  • Lédig kiszerelés is lehetséges megegyezés szerint, telepheli átvétellel. További információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon!

További információk

Kiszerelés

1L, 5L, 10L, 20L, 60L, 200L

Árajánlat kérése

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.