KEMOFREEZE PG 70

3 512 Ft Bruttó

Hőközlőfolyadék fűtő- és hűtőrendszerekhez, élélmiszeripari és ívóvízfelhasználási területén, solárium berendezésekhez.

Leírás

Számos munkaterületen alkalmazható. Az élelmiszeriparban és fogyasztási cikkek gyártásakor hűtő- és fűtőrendszerekben hűtőfolyadékként. Szolár és hőpumpaberendezésekben fűtőfolyadékként, valamint permetezőgépekben fagyásgátlóként.A KEMOFREEZE PG egy viszonylag szagtalan, higroszkópikus folyadék nem egészségkárosító 1,2 propilénglikol bázisón, amely az élelmiszeriparban és ivóvízben is felhasználható hűtő- illetve fűtőfolyadékként.

A KEMOFREEZE PG korróziós inhibitor tartalma minden fűtő- és hűtőberendezésben alkalmazott fémrészt hosszú távon, megbízhatóan véd a korrózió és az öregedés ellen. A termék a hőátadó felületet tisztán tartja és ezáltal a megóvandó berendezés hosszan tartó magas hatásfokát biztosítja.

A termék vízzel teljes mértékben elegyedik. A víz keménysége nem befolyásolja a termék hatékonyságát, és nem okoz kicsapódás a termék oldatában. A KEMOFREEZE PG és víz keverék nem válik szét.

Kiszerelés: Lédig kiszerelés is lehetséges megegyezés szerint, telepheli átvétellel. További információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon!

Árajánlat kérése

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.