BRIGÉCIOL D-3

991 Ft189 357 Ft Bruttó

Számos munkaterületen alkalmazható: gépjármű alváz, motor, alkatrész mosására, mezőgazdasági munka- és erőgépek, vasúti tartálykocsik és föld alatti tartályok tisztítására, gépiparban a megmunkált fémenfelületen maradó forgács, törmelék eltávolítására.

Használható olyan berendezések tisztítására, ahol olajos-zsíros-sáros iszapok és lerakódások maradékainak együttes, vagy külön-külön történő eltávolítása a feladat.

Előnyösen alkalmazható az átmeneti védőolajjal kezelt lemezek feldolgozás előtti zsírtalanítására.

 

Törlés
Leírás

Szórópisztollyal, mártással, ecseteléssel juttassuk a tisztítandó felületre olyan mennyiségben, hogy a szennyeződés átitatódjon, majd 10-20 perc várakozás után a szennyeződést vízsugárral távolítsuk el.

A készítmény a szerkezeti anyagok felületét, főleg a fémfelületeket olyan módon tisztítja, hogy az olajos, zsíros lerakódásokat emulgeálja, tehát vízoldhatóvá teszi , a szervetlen szennyeződéséket pedig adhéziós hatással távolítja el.

A mosás után keletkező szennyvíz emulzió formájában ásványolajat tartalmaz, amely részben a letisztított felületről részben a tisztítószerből kerül a mosóvízbe.

A Brigéciol D-3 összetételét úgy alakítottuk ki, hogy a keletkezett emulzió könnyen, olcsón, hazai termékekkel demulgeálható. Nagyüzemi tapasztalataink szerint – adott szennyvíztisztító technológiával rendelkező gyárakban – 200-300 g/m3 koncentrációban alumínium-szulfát vagy kálcium-klorid adagolása és elkeverése után az emulzió 1-2 óra múlva szétválik. A víz felszínére felúszott olaj lefölözhető.

Összegyűjtés után elégethető vagy fáradt olajként értékesíthető. Természetesen minden felhasználónak ki kell dolgozni az adott helyi körülményekhez alkalmazható olajos szennyvíztisztítási technológiát. Az emulziós bontás és lefölözés után a mosóvíz szervesanyag tartalma 10 mg/liter alatt van. Ez a mosóvíz visszaforgatható vagy csatornába ereszthető.

Kiszerelés: 1 L; 5 L; 10 L; 20 L; 60 L; 200 L;
Lédig kiszerelés is lehetséges megegyezés szerint, telephelyi átvétellel. További információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon!

Minimális rendelési mennyiség:    1 L: 10 db (1 karton)

5 L: 4 db (1 karton)

Ár:

  • 1 L   780 Ft
  • 5 L   3560 Ft
  • 10 L  7290 Ft
  • 20 L  14720 Ft
  • 60 L  42900 Ft
  • 200 L  149100 Ft
További Információk
Kiszerelés

1L, 5L, 10L, 20L, 60L, 200L

Árajánlat kérése

Kapcsolat (1)